Åbningstider i butikken:

Mandag til torsdag kl. 10 til 17.30

Fredag kl. 10 til 19

Lørdag kl. 10 til 14

Produktinformation:

 

Hos Planteimporten oplyses varens væsentlige egenskaber, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til Planteimporten via post@Planteimporten

 

Priser:

 

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på bestillingsdagen. Priserne ændres løbende - og ofte fra dag til dag. køber bliver faktureret til den pris, der er gældende på bestillingsdagen, såfremt Planteimporten accepterer ordren. Alle priser er DKK og vist inkl. moms.

 

Bestilling:

 

Præsentation af varer sammen med en pris på Planteimporten er ikke et bindende tilbud, men blot en opfordring til at gøre tilbud. Købers bestilling af varer fra Planteimporten udgør ikke en bindende accept, men derimod et bindende tilbud til Planteimporten om at købe varen på de oplyste vilkår.

 

En bindende aftale mellem køber og Planteimporten er først indgået, når Planteimporten ved en ordrebekræftelse accepterer det af køber afgivne tilbud.

 

Levering og fragt:

 

Varer kan sendes med enten Postdanmark eller GLS eller i særlige tilfælde direkte fra leverandøren. Fragten bliver løbende reguleret og kan ses ved at test bestille varer fra webshoppen.

 

Levering af akvarier, akvarieborde og lamper sker med fragtmand til gadedør i gadeplan. Fragtmanden hjælper IKKE med at bære op. Levering af tung fragt koster DKK 299,-, uanset ordrestørrelse og bliver lagt til den samlede pris inden købet afsluttes. Andre varer kan ikke sendes med samme forsendelse, som akvarier, akvarieborde og lamper.

 

Leveringstiden for varer afhænger af, hvorfra den skaffes, men vi bestræber os på at få den så kort, som muligt. Ca. leveringstid vil blive oplyst undervejs i ordrebekræftelsen.

 

Betaling:

 

De kontooplysninger du indtaster ved køb af varer bliver sendt direkte til PBS i krypteret form (SSL) som det kun er dig og PBS der kan læse. Der er således ingen andre der ser eller gemmer oplysningerne om dig. Ved køb med Dankort eller kreditkort trækkes beløbet fra din konto så snart varen afgår fra Planteimporten.

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

 

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til køber.

 

Reklamation:

 

Der er 2 års reklamationsret. Det er krav, at reklamationen er berettiget og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

 

Du skal reklamere indenfor "rimelig tid" efter, at du har opdaget manglen ved varen. Vi anbefaler, at du reklamerer så hurtigt som muligt. Hivs du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

 

I tilfælde af reklamation, skal du kontakte os på mail: post@Planteimporten eller telefon 29244584, der vil blive fremsendt en pakkelabel til dig og det er os der betaler for fremsendelsen. Når du sender den defekte vare bedes du oplyse så detaljeret som muligt, hvad der er galt.

 

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage og få endelig en kvittering for afsendelse.

 

Ansvarsfraskrivelse og garanti:

 

Planteimporten har gjort det nemt for dig at få relevant information på andre hjemmesider igennem links. Disse hjemmesider er uden for Planteimporten's kontrol. Vi kan derfor på ingen måde drages til ansvar for indholdet på disse sider.

 

Oplysninger om de bestilte varer fra sådanne hjemmesider indgår ikke i beskrivelsen af de bestilte varer i aftalen mellem køber og Planteimporten, varerne opfylder således købers forventninger, såfremt de svarer til Planteimporten´s egen beskrivelse.

 

Sælger er ikke erstatningsansvarlig for direkte eller indirekte tab som følge af at de bestilte varer kommer for sent frem til køber, eller de bestilte varer lider af mangler, når forsinkelsen eller manglerne skyldes købers handling eller undladelse eller forhold som ligger uden for Planteimporten's kontrol, fx krig, oprør, uroligheder, brand, indgreb fra staten, beslaglæggelse, valutarestriktioner, arbejdskonflikter af enhver art, herunder strejke og lockout, eller lignende.

 

Planteimporten afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.

 

Fortrydelsesret:

 

Køber har 14 dage til at meddele et fortrudt køb efter levering, herefter har køber 14 dage til at sende varen retur.

 

Køber kan fortryde et køb, selvom varen er blevet brugt.

 

En vare er kun brugt, hvis den bruges udover, hvad der er muligt ved at afprøve varen i en fysisk butik.

 

Hvis varen er brugt, skal der laves en konkret vurdering af, hvad varen som brugt kan sælges for til en anden forbruger. En evt. værdiforringelse skal forbrugeren ikke have retur.

 

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse. Ved returnering bedes du bruge Post Danmark - ikke alternative pakke distributører. Da det gør det muligt at spore varen, hvis den skulle blive væk under returforsendelse. Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen og skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. Vi anbefaler at du sender varen retur som forsigtig pakke med Post Danmark.

 

Du kan også fortryde dit køb ved at nægte modtagelse af forsendelsen.

 

Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private) - det gælder ikke varer solgt til virksomheder.

 

Planteimporten betaler de modtagne beløb, når den returnerede varer modtages i ubeskadiget stand.

 

Hjemmesiden www.planteimporten.eu drives af firmaet:

 

Planteimporten

CVR nr: 55797528

Tlf.: 33216707

Adresse: Valdemarsgade 18-20

Postnr.: 1665

By: København V.

Forbehold for ændringer:

 

Planteimporten forbeholder sig ret til at ændre og opdatere de regler og betingelser, der gælder for denne website. Det er derfor vigtigt, at du løbende holder dig orienteret om der er sket ændringer.

 

Links:

 

PBS - Pengeinstitutternes Betalings Service www.pbs.dk

 

FDIH / Forbrugerrådet www.fdih.dk

 

Forbrugerstyrelsen www.forbruger.dk

 

Forbrugerrådet www.forbrugerraadet.dk

 

Forbrugerinformation www.forbruger.dk